Att inreda

Hem / Canvastavlor

Det finns idag många kontor som är glest inredda med tråkiga och tavellösa, nakna väggar. Det är viktigare än man tror att inreda sitt kontor eller hem på ett trivsamt sätt. Om du känner att det finns utrymme för en tavla är det alltid rätt att satsa. Då är det perfekt med en canvastavla.

En canvastavla är en målarduk som ger starkt levande färger som håller i många år. De är dessutom mycket motståndskraftiga mot UV-ljus och bleknar inte. Det finns bokstavligt talat 1000-tals olika motiv att välja mellan om man beställer online och det går att specialbeställa precis den storlek som passar allra bäst för dig.

Välj rätt väggdekoration för ditt kontor

Att ha en behaglig miljö på ett kontor och en ljudnivå som gör att folk kan arbeta är idag oerhört viktigt. Dessutom är det viktigt att man har en miljö som bidrar till ökad kreativitet och skapande. Detta kan man göra på flera olika sätt, men det mest effektiva och bästa sättet är att dels få in textil i rummet men även tavlor för utseendets skull, helt enkelt ljudabsorbenter. Numer är det allt vanligare med ljuddämpande väggabsorbenter till kontor och i mötesrum för att både dämpa ljudet men samtidigt ha kreativitetsskapande väggar. Dessutom finns det takabsorbenter och andra ljuddämpande möbler som till exempel skärmväggar och bordsskärmar till kontoret. Var kreativ och få upp vackra motiv och ljuddämpande saker i rummet som gör det både levande och behagligt. Lycka till!

Designa din egen tavla

Har du ett fotografi som ligger dig nära hjärtat eller har du alltid drömt om att trycka upp någon grafik som du själv har skapat finns alternativet att specialbeställa just din unika tavla på ett enkelt sätt. Kolla in smartphoto.se för mer information och inspiration!